icon icon icon icon
garbe

De gîtes

Het oudste gedeelte van Garbe is gedateerd rond 1600 en het woonhuis is na een brand herbouwd. Vandaag de dag wordt ons huis een ''maison de maitre''genoemd. In onze tuin bevinden zich twee gebouwen, een voormalige armagnac opslag en een voormalig koetshuis, die we beiden hebben verbouwd tot onze huidige gîtes. De traditionele stenen buitenmuren zijn behouden, maar binnen is alles compleet nieuw.

De Tuin

Beide gîtes zijn in onze prachtige tuin met eeuwen oude bomen en rijke vegetatie gelegen. In de buurt van de fruitbomen hebben wij kort geleden een zwembad aangelegd. Net zoals bij de gîtes, willen we ook dat het zwembad toegankelijk is voor mensen die minder goed te been zijn. Het zwembad heeft dan ook een grote brede trap waardoor je makkelijk in en uit het water kunt komen.


A la Grange Aux Carosses

garbe Het koetshuis is onze grootste gîte waar maximaal zes gasten ontvangen kunnen worden. De begane grond telt een grote slaapkamer met twee identieke eenpersoons bedden vanuit welke de badkamer toegankelijk is. In deze kamer is er tevens ook een tweede tv aanwezig, twee stoelen en biedt genoeg ruimte om een kinderbedje in op te zetten. Vanuit deze kamer, met openslaande deuren en klein terras, heeft u een prachtig uitzicht op de parktuin.
Het koetshuis telt twee verdiepingen. Op de tweede verdieping bevindt zich een tweepersoons kamer met tweepersoonsbed en een kleine badkamer.
De woonkamer biedt een mooi uitzicht over het glooiende landschap, en heeft ook zijn eigen terras. De woonkamer is ook voorzien van een grote bedbank waar twee personen op kunnen slapen. De keuken heeft een vaatwasser, wasmachine, oven, kookplaat, keukenmachine, koelkast met vriesgedeelte en magnetron.

A l'Entrepôt d'Armagnac

garbe De oude opslagruimte voor Armagnac is de kleinere gîte, deze gîte kan maximaal 4 personen ontvangen. De gîte telt twee, tweepersoons kamers, een grote woonkamer, een open keuken, een terras en een grote badkamer. Net zoals de andere gîte is deze gîte ook rolstoelvriendelijk, en zijn er nergens drempels.